Αρώματα και συστατικά

ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ

Το πλύσιμο των χεριών σας είναι ένας από τους καλύτερους και ευκολότερους τρόπους για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους από ασθένειες όπως η τροφική δηλητηρίαση και η γρίπη. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να πλένετε σωστά τα χέρια σας. Μπορείτε να διαβάσετε ένα άρθρο σχετικά με τον καλύτερο τρόπο για να πλύνετε τα χέρια σας εδώ.

 

Τακτικό πλύσιμο χεριών

 

Παρόλο που το τακτικό πλύσιμο των χεριών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη φροντίδα του δέρματος και για την αποφυγή μικροβίων, μπορεί παρ' όλ' αυτά να βλάψει το δέρμα σας. Τα καθαριστικά συστατικά μπορούν να καθαρίσουν αποτελεσματικά τα χέρια, αλλά ταυτόχρονα μπορούν να ξεπλύνουν τα φυσικά έλαια των χεριών και ενδεχομένως να καταστρέψουν τον προστατευτικό φραγμό τους, χωρίς τον οποίο τα χέρια σας πιθανόν να στεγνώσουν και να ερεθιστούν. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τα σωστά σαπούνια ενυδάτωσης. Τα καλύτερα από αυτά είναι εμπνευσμένα από τη φύση, χρησιμοποιώντας φυσικά ενυδατικά συστατικά.

Φυσικά συστατικά για την περιποίηση του δέρματος

 

Υπάρχουν πολλά γνωστά φυσικά συστατικά που μπορούν να θρέψουν και να ενυδατώσουν το δέρμα σας. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν την αλόη βέρα, το μέλι και το γάλα. Τέλος, μπορούν να βρεθούν σε διάφορα σαπούνια χεριών και να διατηρήσουν το δέρμα σας φυσικά ενυδατωμένο για να αισθάνεστε καλά.

Αλόη βέρα για το δέρμα

Η Αλόη Βέρα χρησιμοποιείται για τη φροντίδα της επιδερμίδας της για περισσότερα από 3.000 χρόνια - ακόμη και από τους αρχαίους Αιγύπτιους. Η βασίλισσα Κλεοπάτρα και η Νεφερτίτη πίστευαν ότι η αλόη Βέρα ήταν πηγή νεότητας και τη χρησιμοποιούσαν για να προστατέψουν το δέρμα τους από τον ήλιο.  Σήμερα, η Αλόη βέρα χρησιμοποιείται ακόμα για τα οφέλη της στην επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένης της φυσικής ενυδάτωσης. Μπορείτε να βρείτε αυτό το ενυδατικό συστατικό και στο υγρό κρεμοσάπουνο χεριών Palmolive Hygiene-Plus με εκχύλισμα από αλόη βέρα και ένα φυσικό αντιβακτηριακό παράγοντα.

Μέλι για το δέρμα

Από τα αρχαία χρόνια, το μέλι χρησιμοποιείται τόσο ως τροφή όσο και ως φάρμακο. Το μέλι έχει γνωστές εφαρμογές στην φροντίδα του δέρματος καθώς έχει αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές. Το υγρό σαπούνι Palmolive Naturals Milk & Honey περιέχει μέλι και βοηθά στη φροντίδα των ξηρών χεριών.

Γάλα για το δέρμα

Το γάλα δεν είναι μόνο εξαιρετικά θρεπτικό, υπάρχουν ορισμένα οφέλη που παρέχει στο δέρμα και μελέτες  έχουν δείξει ότι βοηθά τόσο στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος όσο και στην ανάπτυξη νέων κυττάρων. Μπορείτε να βρείτε το γάλα ως συστατικό σε μια σειρά από κρεμοσάπουνα υγρών χεριών Palmolive Naturals, όπως το Palmolive Γάλα Αμυγδάλου, Palmolive Ορχιδέα, Palmolive Εκχύλισμα Ελιάς και το Palmolive Μέλι&Γάλα.

Καρύδα για το δέρμα

Το έλαιο καρύδας έχει μια σειρά από οφέλη για το δέρμα, συμπεριλαμβανομένων πιθανών αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων, φυσικής ενυδάτωσης και, φυσικά, του υπέροχου αρώματος καρύδας. Αν θέλετε να αισθανθείτε πιο κοντά στη φύση, δοκιμάστε το υγρό κρεμοσάπουνο χεριών Palmolive Pure με καρύδα για να διατηρήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο.

Palmolive

ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Ξανασυνδεθείτε με τη φύση

Διαβάστε περισσότερα

Αρώματα και συστατικά

Διαβάστε περισσότερα

Ρουτίνα προσωπικής περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα