• Πως να πλενετε τα χερια σας

  Το πλύσιμο των χεριών είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της καθαριότητας και την προστασία σας από επιβλαβή βακτήρια. Κάντε κλικ εδώ για οδηγίες σχετικά με το σωστό πλύσιμο των χεριών και την απολύμανση των χεριών.
  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
 • Σαπουνι εναντι αφρολουτρου

  Το σαπούνι και το αφρόλουτρο είναι και τα δύο σημαντικά για τη διατήρηση του καθαρού δέρματος, αλλά ποιο είναι κατάλληλο για εσάς; Κάντε κλικ εδώ για έναν οδηγό με τις καλύτερες χρήσεις για σαπούνι ή αφρόλουτρο.
  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
 • Προστασια εναντι των βακτηριων και ιων

  Δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικό για εμάς να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας από βακτήρια και ιούς. Πώς μπορείτε λοιπόν να διασφαλίσετε ό, τι μπορείτε για να παραμείνετε υγιείς; Μάθετε πώς τα βακτήρια και οι ιοί εξαπλώνονται από άτομο σε άτομο, τη σημασία του πλυσίματος των χεριών και πώς το αντιβακτηριακό σαπούνι μπορεί να βοηθήσει στην παροχή περαιτέρω προστασίας.
  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
 • Τυποι σαπουνιου χεριων

  Υπάρχουν πολλές ποικιλίες σαπουνιού χεριών, συμπεριλαμβανομένων υγρών, αφρού και μπάρας, καθεμία με τα δικά της μοναδικά οφέλη. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα και ανακαλύψτε ποιος τύπος σαπουνιού χεριών είναι κατάλληλος για εσάς.
  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
 • Πως να πλενετε τον εαυτο σας

  Ίσως κάνετε ντους τακτικά, αλλά το κάνετε σωστά; Κάντε κλικ εδώ για συμβουλές σχετικά με τη σωστή προσωπική υγιεινή και το πλύσιμο του εαυτού σας.
  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »