Από υγρό κρεμοσάπουνο σε σαπόυνι με μορφή αφρού, αναρωτηθήκατε ποτέ ποια είναι η διαφορά μεταξύ των διάφορων τυπών σαπουνιού χεριών; Υπάρχουν ορισμένα καθαριστικά πιο αποτελεσματικά στην απομάκρυνση των μικροβίων και ποια είναι καλύτερα να διατηρήσουν το δέρμα απαλό; Εδώ αποκαλύπτουμε τις λεπτομέρειες που διαφοροποιούν κάθε τύπο σαπουνιού, τα ατομικά τους οφέλη και πώς και πότε να τα χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά.

Υγρό κρεμοσάπουνο

Τα υγρά κρεμοσάπουνα συσκευάζονται σε αντλίες που τα καθιστούν υγιεινά και βολικά στη χρήση. Είναι επίσης ιδανικά για ευαίσθητους και ξηρούς τύπους δέρματος καθώς δημιουργούν πλούσιο αφρό και έχουν χαμηλό επίπεδο pH που καθιστά το δέρμα απαλό και ενυδατικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υγρά κρεμοσάπουνα όσες φορές θέλετε κατά την διάρκεια της ημέρας.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΥΓΡΩΝ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΩΝ PALMOLIVE ΣΤΟ PALMOLIVE.GR

Μπάρα σαπουνιού

Οι μπάρες σαπουνιού δεν χρειάζονται πλαστική συσκευασία, επομένως είναι μια πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σύγκριση με τα υγρά κρεμοσάπουνα και αφρώδη σαπούνια που δημιουργούν σπατάλη. Πολλά σαπούνια χεριών περιέχουν επίσης λιπίδια και ενυδατικά που δημιουργούν πλούσιο αφρό και διατίθενται σε πολλές διαφορετικές ποικιλίες - από φαρμακευτικά, αρωματικά και χειροποίητα. Είναι επίσης πιο οικονομικά καθώς διαρκούν πολύ καιρό, αλλά είναι καλύτερα να χρησιμοποιούνται στο οικογενειακό σπίτι - είναι ανθυγιεινό να χρησιμοποιείτε ένα σαπούνι που έχουν χρησιμοποιήσει πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΣΑΠΟΥΝΙΩΝ PALMOLIVE ΣΤΟ PALMOLIVE.GR

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο σαπούνι για το δέρμα σας

Η επιλογή του σωστού σαπουνιού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την προσωπική σας προτίμηση. Το πλύσιμο των χεριών από πλαστικές αντλίες είναι η πιο υγιεινή επιλογή στα δημόσια μπάνια, καθώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κανένας άλλος δεν έχει αγγίξει το σαπούνι μέσα. Ωστόσο, οι μπάρες σαπουνιού προορίζονται καλύτερα για το σπίτι όπου συγκεκριμένα άτομα από την ίδια οικογένεια θα τα χρησιμοποιήσουν. Μπορείτε να επιλέξετε μια φόρμουλα που ταιριάζει στον τύπο του δέρματος και στις προτιμήσεις αρώματος - όπως το Hygiene Plus Sensitive με την Αλόη Βέρα ή το Μέλι Γάλα και την Ελιά.

 

Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα σαπουνιών Palmolive στο Palmolive.gr