Η φωνή του κάθε brand

Η φωνή του κάθε brand

Η δέσμευσή μας

Η φύση παίζει σημαντικό ρόλο σε όλα όσα κάνουμε. Είναι το θεμέλιο και η έμπνευση για κάθε προϊόν και κάθε σύνθεση. Από την ανάμιξη φοινικέλαιου και ελαιολάδου μαζί στο πρώτο σαπούνι μας πριν από 100 χρόνια, μέχρι τις τελευταίες σειρές μας, βάζουμε τη φύση στο επίκεντρο όλων των προϊόντων μας.

Η δουλειά μας στις κοινότητες

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε παγκόσμια ευθύνη να βοηθήσουμε στην προστασία των ανθρώπων σε όλες τις κοινότητες. Συνεργαζόμαστε στενά με αξιωματούχους δημόσιας υγείας, ακαδημαϊκούς, τοπικά σχολεία και κλινικές για να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά και τους γονείς που ανήκουν σε μειονεκτικές κοινότητες σχετικά με τα οφέλη για την υγεία και την υγιεινή του πλυσίματος των χεριών τους με σαπούνι.

Μέσω του παγκόσμιου προγράμματος πλυσίματος χεριών, παρέχουμε εκπαιδευτικό υλικό και δείγματα προϊόντων σε σχολεία και κοινότητες που το χρειάζονται περισσότερο. Και για όσους δεν μπορούμε πάντα να προσεγγίσουμε, προσπαθούμε να τους ενημερώσουμε ενεργά σχετικά με τα οφέλη του πλυσίματος των χεριών μέσω παγκόσμιων διαφημιστικών εκστρατειών και δημοσίων σχέσεων. Είναι η δέσμευσή μας να κάνουμε τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος.