Φύση και Βιωσιμότητα

Φύση και Βιωσιμότητα

Η υπεύθυνη δέσμευσή μας

Έχουμε δεσμευτεί να φροντίζουμε τους ανθρώπους και τον πλανήτη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προμηθεύουμε υπεύθυνα υλικά και υπηρεσίες, με βάση τους τέσσερις πυλώνες μας: προστασία του περιβάλλοντος, ηθικές εργασιακές πρακτικές, υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων και επιχειρηματική ακεραιότητα. Εφαρμόζουμε προγράμματα, εξετάζουμε συνεχώς και αξιολογούμε τις πολιτικές και τους προμηθευτές μας, διασφαλίζοντας ότι τα συστατικά μας προέρχονται πάντα με υπευθυνότητα με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΣ

Ο τρόπος με τον οποίο φτιάχνουμε τα προϊόντα μας είναι εξίσου σημαντικός για εμάς. Γι 'αυτό εργαζόμαστε για τον στόχο μηδενικών αποβλήτων μειώνοντας την ποσότητα ενέργειας και νερού που χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε τα προϊόντα που αγαπάτε. Μέχρι στιγμής, έχουμε λάβει την πιστοποίηση GBCI TRUE Zero Waste σε 20 εργοστάσια σε 5 ηπείρους και εργαζόμαστε συνεχώς προς τον ίδιο στόχο για τις άλλες εγκαταστάσεις μας. Συνεργαζόμαστε στενά με έναν αριθμό συνεργατών που μας βοηθούν στο ταξίδι για να επιτύχουμε τις υπεύθυνες παραγωγικές μας φιλοδοξίες. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι κάνουμε και με ποιον συνεργαζόμαστε, κάντε κλικ εδώ.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Η δέσμευσή μας για τη φύση εκτείνεται πέρα ​​από τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά και αρώματα. Δεσμευόμαστε επίσης να βρούμε καλύτερους, πιο βιώσιμους τρόπους χρήσης, επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης των πλαστικών συσκευασιών μας. Εργαζόμαστε σκληρά για να δημιουργήσουμε μια κυκλική οικονομία για τα πλαστικά μας. Αυτό σημαίνει ότι δεν δημιουργούμε πλαστικά μίας χρήσης. Μόλις δημιουργηθεί η συσκευασία μας, θέλουμε να την επαναχρησιμοποιήσουμε, να την ανακυκλώσουμε και να την επανατοποθετήσουμε για όσο το δυνατόν περισσότερο. Για να το κάνουμε αυτό, προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε διαφανή πλαστικά μπουκάλια όσο πιο συχνά μπορούμε, καθώς αυτά μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν με περισσότερους τρόπους από ό, τι τα χρωματιστά.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Τα ανακυκλωμένα, διαφανή πλαστικά μπουκάλια μας είναι ελαφρώς γκρίζα λόγω της διαδικασίας ανακύκλωσης και του γεγονότος πως δεν χρησιμοποιήσαμε χρωστικές για να το καλύψουμε. Αν το κάναμε, θα έθετε σε κίνδυνο την ποιότητα του πλαστικού και δεν θα είχαν τόσες πολλές χρήσεις όταν θα ξανά έμπαιναν στο σύστημα ανακύκλωσης. Δεν έχουμε επιτύχει την τέλεια κυκλική οικονομία για τις πλαστικές συσκευασίες μας ακόμα, αλλά με κάθε μήνα και χρόνο που περνά βελτιωνόμαστε και κάνουμε περισσότερα για εμάς, για εσάς και τον πλανήτη.

 

Εργοστάσιο Anzio
Φωτογραφική πίστωση: Daniele Zompatori

Πως μπορείς να βοηθήσεις

Η μείωση των αποβλήτων σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής ενός προϊόντος είναι σημαντική για τη βιωσιμότητα. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι. Με τη βοήθειά σας, ανακυκλώνοντας τα προϊόντα και τις συσκευασίες μας, μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Διαβάστε την ετικέτα προϊόντος Palmolive και ελέγξτε τους τοπικούς κανόνες ανακύκλωσης για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο ανακύκλωσης της συσκευασίας Palmolive.